تحریم‌های نفتی آمریکا و واردات نفت از ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تحریم‌های نفتی آمریکا و واردات نفت از ایران

براساس ادعای اسپوتنیک داده‌های سازمان اطلاعات انرژی که روز جمعه منتشر شده نشان می‌دهند که با وجود تحریم‌های نفتی علیه ایران، آمریکا در ماه اکتبر و مارچ سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، دو بار از ایران نفت وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از "اسپوتنیک" طبق داده‌های سازمان اطلاعات انرژی، آمریکا در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ حدود ۳۶ هزار بشکه نفت خام در روز و در ماه مارچ سال کنونی ۳۳ هزار بشکه در روز از ایران نفت خام وارد کرده است.

 

سازمان اطلاعات انرژی توضیح خاصی در مورد چگونگی قرار گرفتن داده‌های واردات نفت آمریکا از ایران با وجود تحریم‌های نفتی این کشور علیه تهران ارائه نداده است.


آمریکا دارای تاریخچه‌ای طولانی از وضع تحریم‌های یک جانبه و ظالمانه علیه ایران است. اولین تحریم‌های آمریکا علیه ایران در سال ۱۹۸۴ وضع شدند و طی آن‌ها فروش تسلیحات نظامی آمریکا به ایران ممنوع شد.


باراک اوباما رییس جمهوری اسبق آمریکا در سال ۲۰۱۲ تحریم‌های جدیدی معرفی کرد که صادرات نفت ایران را هدف می‌گرفتند. پس از امضای قرارداد هسته‌ای ایران با کشورهای غربی در سال ۲۰۱۵، اوباما در سال ۲۰۱۶ این تحریم‌ها را لغو کرد.


اما دونالد ترامپ دو سال بعد به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد که به گفته ترامپ هدف آن‌ها به صفر رساندن صادرات نفتی و فشار حداکثری بر ایران بود.


پس از شکست این سیاست ها، جو بایدن رییس جمهوری حاضر آمریکا بار دیگر مدعی گفت و گو با ایران شده و اعلام کرده در صورت بازگشت ایران به تعهدات برجامی خود، تحریم‌ها را لغو خواهد کرد. تهران اما می‌خواهد آمریکا اول تمام تحریم‌ها را لغو کند و ایران بعد از آن به تعهدات برجامی خود باز گردد.


داده‌های سازمان اطلاعات انرژی نشان می‌دهد واردات نفت آمریکا از ایران در میان انتقال قدرت از ترامپ به بایدن و در دو ماه اول فعالیت دولت بایدن انجام شده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده