تحریم‌های نفتی آمریکا و واردات نفت از ایران-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

تحریم‌های نفتی آمریکا و واردات نفت از ایران

براساس ادعای اسپوتنیک داده‌های سازمان اطلاعات انرژی که روز جمعه منتشر شده نشان می‌دهند که با وجود تحریم‌های نفتی علیه ایران، آمریکا در ماه اکتبر و مارچ سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، دو بار از ایران نفت وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از "اسپوتنیک" طبق داده‌های سازمان اطلاعات انرژی، آمریکا در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ حدود ۳۶ هزار بشکه نفت خام در روز و در ماه مارچ سال کنونی ۳۳ هزار بشکه در روز از ایران نفت خام وارد کرده است.

 

سازمان اطلاعات انرژی توضیح خاصی در مورد چگونگی قرار گرفتن داده‌های واردات نفت آمریکا از ایران با وجود تحریم‌های نفتی این کشور علیه تهران ارائه نداده است.


آمریکا دارای تاریخچه‌ای طولانی از وضع تحریم‌های یک جانبه و ظالمانه علیه ایران است. اولین تحریم‌های آمریکا علیه ایران در سال ۱۹۸۴ وضع شدند و طی آن‌ها فروش تسلیحات نظامی آمریکا به ایران ممنوع شد.


باراک اوباما رییس جمهوری اسبق آمریکا در سال ۲۰۱۲ تحریم‌های جدیدی معرفی کرد که صادرات نفت ایران را هدف می‌گرفتند. پس از امضای قرارداد هسته‌ای ایران با کشورهای غربی در سال ۲۰۱۵، اوباما در سال ۲۰۱۶ این تحریم‌ها را لغو کرد.


اما دونالد ترامپ دو سال بعد به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد که به گفته ترامپ هدف آن‌ها به صفر رساندن صادرات نفتی و فشار حداکثری بر ایران بود.


پس از شکست این سیاست ها، جو بایدن رییس جمهوری حاضر آمریکا بار دیگر مدعی گفت و گو با ایران شده و اعلام کرده در صورت بازگشت ایران به تعهدات برجامی خود، تحریم‌ها را لغو خواهد کرد. تهران اما می‌خواهد آمریکا اول تمام تحریم‌ها را لغو کند و ایران بعد از آن به تعهدات برجامی خود باز گردد.


داده‌های سازمان اطلاعات انرژی نشان می‌دهد واردات نفت آمریکا از ایران در میان انتقال قدرت از ترامپ به بایدن و در دو ماه اول فعالیت دولت بایدن انجام شده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار