واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تحریم‌های نفتی آمریکا و واردات نفت از ایران

براساس ادعای اسپوتنیک داده‌های سازمان اطلاعات انرژی که روز جمعه منتشر شده نشان می‌دهند که با وجود تحریم‌های نفتی علیه ایران، آمریکا در ماه اکتبر و مارچ سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، دو بار از ایران نفت وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از "اسپوتنیک" طبق داده‌های سازمان اطلاعات انرژی، آمریکا در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ حدود ۳۶ هزار بشکه نفت خام در روز و در ماه مارچ سال کنونی ۳۳ هزار بشکه در روز از ایران نفت خام وارد کرده است.

 

سازمان اطلاعات انرژی توضیح خاصی در مورد چگونگی قرار گرفتن داده‌های واردات نفت آمریکا از ایران با وجود تحریم‌های نفتی این کشور علیه تهران ارائه نداده است.


آمریکا دارای تاریخچه‌ای طولانی از وضع تحریم‌های یک جانبه و ظالمانه علیه ایران است. اولین تحریم‌های آمریکا علیه ایران در سال ۱۹۸۴ وضع شدند و طی آن‌ها فروش تسلیحات نظامی آمریکا به ایران ممنوع شد.


باراک اوباما رییس جمهوری اسبق آمریکا در سال ۲۰۱۲ تحریم‌های جدیدی معرفی کرد که صادرات نفت ایران را هدف می‌گرفتند. پس از امضای قرارداد هسته‌ای ایران با کشورهای غربی در سال ۲۰۱۵، اوباما در سال ۲۰۱۶ این تحریم‌ها را لغو کرد.


اما دونالد ترامپ دو سال بعد به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد که به گفته ترامپ هدف آن‌ها به صفر رساندن صادرات نفتی و فشار حداکثری بر ایران بود.


پس از شکست این سیاست ها، جو بایدن رییس جمهوری حاضر آمریکا بار دیگر مدعی گفت و گو با ایران شده و اعلام کرده در صورت بازگشت ایران به تعهدات برجامی خود، تحریم‌ها را لغو خواهد کرد. تهران اما می‌خواهد آمریکا اول تمام تحریم‌ها را لغو کند و ایران بعد از آن به تعهدات برجامی خود باز گردد.


داده‌های سازمان اطلاعات انرژی نشان می‌دهد واردات نفت آمریکا از ایران در میان انتقال قدرت از ترامپ به بایدن و در دو ماه اول فعالیت دولت بایدن انجام شده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار